IZI Fitness

Nieuwe vestiging in Duiven

Geplaatst op donderdag 14 december 2017

Openingstijden december

De maand december is voor velen een feestelijke maand, uiteraard ook voor onze werknemers. Daarom zijn er voor bepaalde dagen aangepaste openingstijden van kracht.
Zondag 24 december zijn wij geopend van 09:00 tot 13:00
Maandag 25 en dinsdag 26 december zijn wij gesloten
Zondag 31 december (oudjaarsdag) zijn wij geopend van 09:00 tot 13:00
1 januari zijn wij gesloten

IZI Fitness wenst u fijne feestdagen!

--------------------------------------------------------

Geplaatst op donderdag 7 december 2017

Spinning

Ben je een fanatiek fietser of wielrenner en baal je er ook zo van dat het de laatste tijd zulk slecht weer is? Gelukkig is er een manier om lekker te fietsen zonder dat je last hebt van het gure weer. Kom tijdens de winterperiode lekker spinnen bij IZI Fitness! We hebben volledig instelbare fietsen waarmee je je gang kunt gaan. Je kunt je eigen workout verzinnen of meedoen met de instructeur op het live scherm!

--------------------------------------------------------

 

Geplaatst op donderdag 30 november 2017

Sinterklaas

5 december komt steeds dichterbij, komt sinterklaas dit jaar ook bij jou langs? Of je het nou wel of niet viert, even sporten voordat je je volstopt met pepernoten is natuurlijk wel lekker. Zoals jullie van ons gewend zijn, zijn wij gewoon de hele dag geopend. Tot snel!

 

--------------------------------------------------------

Geplaatst op zondag 1 november 2017
Succesplan in actie!

DSC00551

Meer weten over het succesplan en wat wij u kunnen bieden? Spreek gerust een van onze medewerkers aan voor meer informatie!

 

--------------------------------------------------------


Geplaatst op woensdag 25 oktober 2017
Sporten in Tiel

Fitness is geweldig voor lichaam en geest, zeker nu de winter voor de deur staat en u wel wat extra weerstand kunt gebruiken! Bij IZI Fitness in Tiel kunt u het hele jaar door sporten voor een eerlijke prijs. Krachttraining, cardio, spinning en trainen in groepsverband zijn enkele voorbeelden van wat er bij ons mogelijk is in de sportschool. Naast deze faciliteiten bieden we ook nog diverse diensten aan zoals fysiotherapie en personal training, veel persoonlijke aandacht dus! Dit is iets wat we bij IZI Fitness Tiel hoog in het vaandel hebben staan, we willen namelijk graag dat u progressie boekt en uw doelen zo effectief mogelijk behaald.

We werken sinds kort om deze reden ook met ons zogeheten succesplan. Met behulp van dit plan brengen we nauwkeurig in kaart wat u het beste kunt doen en laten om uw sportieve doelen zo effectief mogelijk te bereiken. Enkele onderdelen uit het succesplan zijn: het meten van belangrijke lichaamswaarden zoals het vetpercentage, het opstellen van een persoonlijk trainingsschema en het geven van uitleg over de meest geschikte oefeningen. We helpen u op weg en spreken periodiek af om ervoor te zorgen dat u op de juiste koers blijft doorgaan. Voor veel mensen werkt het succesplan als een stok achter de deur, ze kunnen weer naar doelen toewerken en krijgen een zekere mate van regelmaat terug in hun leven, essentieel voor het bereiken van mooie resultaten.

Bent u geïnteresseerd geraakt door alle mogelijkheden die u bij IZI Fitness Tiel heeft? Vraag dan vandaag nog een gratis dagpas aan en probeer het zelf uit!