IZI Fitness

Nieuwe vestiging in Duiven

Personal trainer Tiel

Voor iedere vraag is er begeleiding

Op zoek naar een goede personal trainer in Tiel? Wil je graag iets doen aan je figuur en conditie, maar ontbreekt het je aan motivatie of aan tijd? Heb je een blessure (gehad) en weet je niet waar je op moet letten tijdens het sporten? Ben je nieuw in de sportschool en kun je wel wat extra uitleg gebruiken? Bij IZI Fitness Tiel kun je sporten onder de deskundige begeleiding van onze Personal Trainers.

Een personal trainer zorgt voor intensieve begeleiding tijdens het sporten. Dat betekent dat je doorlopend de motivatie voelt om net een stapje harder te gaan of nog een extra oefening te doen. Uiteraard houdt de personal trainer je prestaties goed in de gaten, bijvoorbeeld ten opzichte van je conditie tijdens de intake. Op die manier heb je de kans om af te vallen, sportiever te worden of goed in shape te komen en tevreden op het sporten terug te kunnen kijken.

Maak gebruik van kennis en ervaring

Een Personal Trainer heeft veel fitness kennis en ervaring. Hij/zij kan vanwege de 1 op 1 begeleiding heel specifiek, doelgericht training en advies geven. Het resultaat hiervan is:

• Uitstekende uitleg van de oefeningen
• Extra motivatie
• Afwisselende trainingen
• Eerder en beter resultaat

Doelen bereik je samen met je personal trainer

Met Personal Training bereik je gegarandeerd je doel. Personal Training is de oplossing voor iedereen die wil afslanken, een gespierder lichaam wil krijgen of bijvoorbeeld de marathon wil gaan lopen. Trainen met een Personal Trainer zorgt er voor dat je net een stapje verder gaat.

Bovendien valt het gebruik van de personal trainer goed te combineren met bijvoorbeeld fysiotherapie, zodat je op een effectieve wijze kunt herstellen. We zorgen er met de personal training voor dat je op de top van je kunnen presteert, zonder dat je daar overheen gaat en je vervalt in overbelasting. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel. Welk doel je ook hebt.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en kosten van personal training in Tiel? Bel of neem contact op via het contactformulier.