IZI Fitness

Nieuwe vestiging in Duiven

Personal Coach Tiel

Op zoek naar een personal coach in Tiel? De personal coach zorgt voor een maatwerk aanpak die jou helpt om de volgende stap te kunnen zetten.

Merk je dat je tegen een plafond aanloopt binnen het sporten en weet je niet goed hoe verder te gaan? Vind je het lastig om van start te gaan en het programma vervolgens vol te kunnen houden? Het is in die gevallen een goed idee om aan de slag te gaan met een personal coach.

Bepaal samen je doelstelling

Een personal coach die oog heeft voor jou, je doelstelling en je mogelijkheden. De personal coach helpt je zowel als personal trainer als op het mentale vlak. Dat betekent dat je aan de slag kunt gaan met oefeningen en virtual spinning, maar dat ook fysiotherapie in jouw geval kan bijdragen om betere resultaten te kunnen behalen.

Een goede analyse door de personal coach helpt jou verder te komen en fitter te worden. De coach staat altijd voor je klaar en vormt een belangrijke vorm van back-up, al is de begeleiding minder intensief dan bij een personal trainer die met je aan de slag gaat. 

Bij IZI Fitness Tiel zijn we ons er van bewust dat niet iedereen dezelfde motivatie en doelstellingen heeft. Om je gewenste resultaat te behalen, is het daarom prettig dit met een expert te bespreken.

Een op maat gemaakt programma

Samen met je coach stel je een realistische doelstelling. Jouw Personal Coach kan je daarbij exact vertellen met welke oefeningen en apparatuur je resultaat kunt boeken. Zo krijg je een op maat gemaakt fitnessprogramma. Iedere maand heb je een afspraak. Op die afspraak wordt je voortgang besproken en/of gemeten. Je fitnessprogramma wordt uitgebreid of aangepast waar dat nodig is.

Jouw backup!

Anders dan een personal trainer heb je, na de opstartfase, relatief weinig contact met je coach. Hij/zij staat echter wel altijd voor je klaar! Dus bij vragen en/of veranderende omstandigheden is het altijd mogelijk dit te bespreken en daar waar nodig het schema aan te passen.

Gebruik maken van een personal coach in Tiel? Neem contact op via het contactformulier of bel ons op.