IZI Fitness

Nieuwe vestiging in Duiven

Fysiotherapie Tiel

Heb je last van pijntjes die niet vanzelf weg blijken te gaan en ben je benieuwd wat daar aan te doen valt? Merk je dat je binnen het sporten tegen een plafond aanloopt en je niet zomaar de volgende stap kunt zetten?

Zodra je last hebt van lichamelijke klachten of blessures is het een goed idee om gebruik te maken van fysiotherapie. Je zorgt er daarmee voor dat je jouw lichaam kunt laten herstellen en je dat sterker kunt maken om effectiever te kunnen sporten.

Samenwerking

Uiteraard werken we binnen de fysiotherapie samen met bijvoorbeeld de personal trainers en de personal coaches. Op die manier zorgen we voor de begeleiding die je wenst en kun je rekenen op een uitstekende opbouw. Wil je het volgende niveau bereiken met je sportprestaties of vind je het vooral van belang om duurzaam te herstellen? We gaan daarmee aan de slag op basis van actieve fysiotherapie. Dat betekent dat je snel resultaat bereikt dat vervolgens langdurig zal aanhouden.

Onze zelfstandige fysiotherapie praktijk in Tiel

Bij IZI Fitness in Tiel is een zelfstandige fysiotherapie praktijk gevestigd. Bij deze fysiotherapeut kan je terecht voor alle lichamelijke klachten of blessures.

Prefentief of revalidatie

Door middel van actieve fysiotherapie begeleiden we mensen persoonlijk op weg naar zelfstandig functioneren. Dit kan bijvoorbeeld preventief zijn, voor en na een operatie, bij revalidatie of bij behandeling van sportblessures.

Geen verwijzing nodig + vrijblijvend inloopspreekuur

Je heb geen verwijzing van de huisarts nodig en de consulten zijn gewoon bij de zorgverzekering te declareren. U kunt geheel vrijblijvend advies vragen over uw klacht tijdens de inloopspreekuren (15 minuten per persoon).

Actief aan de slag met fysiotherapie? Gebruik het contactformulier of neem telefonisch contact op.