IZI Fitness

Nieuwe vestiging in Duiven

Spinning Tiel

Spinning wanneer het jou uitkomt!

Spinning in Tiel? Bij Virtueel Spinning krijg je les van een gefilmde instructeur in een land naar keuze. Je kan ieder gewenst moment met een training beginnen, je hoeft niet te wachten tot er een groepsles begint.

Tijdens virtual spinning giert de adrenaline door je lichaam, waardoor je in een bijzondere trance raakt. Dit is een effectieve staat, waarin je de kans hebt om je grenzen te verleggen en jezelf te overtreffen. Tijdens virtual spinning vier je iedere les een overwinning op jezelf, omdat je de kans hebt om net een stapje verder te gaan dan de vorige keer. We brengen je in een staat waarin je het beste uit jezelf naar boven kunt halen, zodat je bijvoorbeeld effectief werkt aan je conditie.

Een groepsles voor iedereen

De spinninglesen in Tiel zijn te volgen op een groot lcd scherm. De muziek en de instructies krijg je via de headset. De gefilmde instructeur en een realistische, mooie route zorgen ervoor dat je je helemaal kan uitleven. Dagelijks maken duizenden sporters gebruik van deze groepsles; jong en oud, beginner en gevorderd.

Tijdens de lessen virtual spinning die we geven maken we gebruik van hartslag meters. Die maken het eenvoudig om na te gaan of je hartslag zich in de juiste zone bevindt. Wil je vet verbranden of door middel van cardio aan je conditie werken? Je hebt tijdens virtual spinning verschillende mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze personal trainers en personal coaches je meer vertellen over de mogelijkheden en hoe je traint om jouw specifieke doelen te kunnen bereiken.

Aan de slag met spinning bij onze sportschool in Tiel? Neem telefonisch contact op of gebruik het contactformulier.